liefdesverhouding.nl

Genieten van elkaars gezelschap

liefdesverhouding.nl

Een leuke date

liefdesverhouding.nl

Een spannend afspraakje

KAMER VOOR EEN PAAR UUR

Als nieuw liefdespaar samen een nieuw liefdesavontuur aangaan of als overspelige minnaars en minaressen stiekem ontrouw plegen, stiekem vreemdgaan en een kamer voor een paar uur boeken.

Dating/seksdating is van alle dag en gebeurt overal. In alle lagen van de bevolking gemiddeld in de leeftijd tussen 21 en 70 jaar oud zijn mannen en vrouwen op zoek naar een een vriendschap of relatie. De een prefereerd iets vast ,de ander wil een lat-relatie, weer anderen willen blijven genieten van het vrijgezellen bestaan en zoeken een spannend contact voor een eenmalige of regelmatige fijne tijd samen. Als het onderling klikt is een heerlijke ontspannen massage uitwisseling of een ongedwongen intieme vrijpartij waarbij lichamelijk contact en van bil gaan niet is uitgesloten.

Vele stellen zoeken dagelijks een een hotelkamer voor een paar uur, een lovehotel, rendez-vous hotel om elkaar vertrouwd,veilig en anoniem in een huiselijke sfeer te ontmoeten voor hun 1e of 2e dateafspraak.Het ene stel kiest voor hun intiem prive afspraakje een dure luxe romantische kamer, de ander kiest voor een bescheiden goedkope en betaalbare kamer voor hun kort verblijf. Voor een gemiddelde afspraak trekt men over het algemeen zo'n 3 tot 5 uurtjes uit. De een wat korter en de ander weer wat langer. Gebonden,gehuwde mannen en vrouwen op zoek naar eendiscrete erotische affaire of een geheime sexdate willen het liefst afspreken zonder sporen achter te laten en geven de voorkeur aan anoniem vreemdgaan.


Kamer paar uur

Als paar,koppel,stel gezellig even ongestoord en prive een paar uurtjes samen met elkaar doorbrengen.

Wij kunnen u (particulier) beschikbaar stellen een knus 2 kamer appartement met keuken douche en toilet. Volledig gemeubileerd en gestoffeerd en van alle gemakken voorzien om een paar uurtjes samen te vertoeven. Wij vragen hiervoor een onkostenvergoeding van 55 euro voor 3 uurtjes samenzijn met 2 personen (18+) . (Voor een kleine extra vergoeding kunt u uiteraard ook langer verblijven).

Betalingsmogelijkheden: per bank vooraf en contant

Het appartement is gelegen aan de de A50 en niet ver van de A2 in de driehoek Eindhoven-s’Hertogenbosch-Nijmegen

15 minuten rijden vanuit Eindhoven

20 minuten rijden vanuit s’Hertogenbosch

40 minuten rijden vanuit NijmegenHuisregels | Reserveren